Elektronska vezja – več dimenzij električnih vezij

elektronska vezja cena

Elektronska vezja vam nudimo tudi v podjetju Elgoline – smo evropski proizvajalec in razvijalec tiskanih in zvijavih vezij, specializiran za hitro dostavo prototipov in manjših serij. Poslujemo že od leta 1986, temelj našega razvoja pa so in so tudi vedno bili investicijski in proizvodni cilji. V vseh teh letih poslovanja smo pridobili številna znanja, ki smo jih pozneje dopolnjevali z različnimi izkušnjami, zaradi katerih smo danes  vodilno podjetje za izdelavo prototipnih togih tiskanih vezij v Sloveniji. Prav tako smo v tem časovnem obdobju s posodobitvijo proizvodnih prostorov in opreme pridobili veliko novega znanja na področju tehnologije izdelave in razvoja vseh vrst tiskanih vezij, zato lahko našim strankam vedno ponudimo strokovno pomoč in jim odgovorimo na vsa vprašanja o elektronskih vezjih. Imate tudi vi vprašanje, povezano z električnimi vezji, pa ne najdete ustreznega odgovora nanj? Vabimo vas k ogledu naše spletne strani, na kateri boste med drugim našli tudi kontaktne podatke, s pomočjo katerih nas lahko kadarkoli kontaktirate in nas tako povprašate o električnih vezjih. Nudimo vam tudi preprosta elektronska vezja.

 

Električna vezja

električna vezja cena

Električna vezja morajo biti ustrezno načrtovana in tega se v podjetju Elgoline predobro zavedamo. Kakovostna izdelava je bistvenega pomena za normalno upravljanje funkcije, ki jo imajo elektronska vezja. V letu 2000 smo v podjetju Elgoline združili moči s podjetjem Intec TIV d.o.o v Kranju, ki izdeluje tiskana vezja že od leta 1973. Poteza se je izkazala za uspešno, saj podjetji na sestrski relaciji odlično sodelujeta na kooperativnem in razvojnem nivoju. Prav tako že vrsto let uspešno sodelujemo z inštitutom Jožef Štefan – naši razvojniki skupaj s strokovnjaki iz inštituta uspešno sodelujejo na projektu, imenovanem ATLAS. Gre za del projekta velikega hadronskega trkalnika, na katerega smo v našem podjetju izredno ponosni. Dobili smo več mednarodnih priznanj, kar nas je izstrelilo na evropski zemljevid proizvajalcev elektronskih vezij. Elektro vezja so zagotovo naše področje, zato nam lahko brez skrbi zastavite vsa vprašanja, ki so z njimi tesno povezana!

Podjetje Elgoline d.o.o. od leta 2012 uspešno sodeluje tudi s podjetjem Proplace d.o.o., katero je zadolženo za vgradnjo elektronskih komponent na tiskano vezje.

Elektronska vezja različnih dimenzij

Elektronska vezja so na voljo v različnih dimenzijah. Svetujemo vam, da za vse dodatne informacije obiščete našo spletno stran, če pa na katero izmed vprašanj ne boste našli odgovora, nam pišite – na spletni strani boste našli tudi kontaktne podatke. Veselimo se, ker vam lahko nudimo pomoč na področju elektronskih vezij in elementov.