Elektronske komponente po ugodnih cenah – prodaja elektronskih komponent

Elektronske komponente so nujno potrebne za izdelavo elektronskih sklopov. Delimo jih na aktivne in pasivne komponente. Zaradi manjšanja elektronskih komponent je povpraševanje po zahtevnih (HDI) vezjih vedno večje. Definicija zahtevnih tiskanih vezij se navezuje na tiskana vezja s povečano gostoto prevezav in signalnih linij na določeno ploskev.

Zahtevna vezja vsebujejo majhne izvrtine, pokopane in slepe izvrtine ter izvrtine v kontaktu. Tehnologija izdelave nam omogoča večkratno laminiranje ter sestavljanje posebnih struktur večslojnega vezja. S pomočjo zahtevnih postopkov lahko izdelamo vezja z minimalno izolacijo med vezmi in minimalno širino vezi.

V podjetju Elgoline se med drugim ukvarjamo tudi s prodajo elektronskih vezij. Ker imamo na tem področju že večletne izkušnje smo postali pravi strokovnjaki in vam lahko pred nakupom ustrezno svetujemo. Vse, kar morate storiti je, da obiščete našo spletno stran, na kateri boste našli tudi kontaktne podatke. Imate vprašanje glede elektronskih komponent? Ne skrbite, zastavite nam ga! Z veseljem vam bomo odgovorili. Naj omenimo, da se ukvarjamo tudi s prodajo elektronike. Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani.

elektronske komponente prodaja

 

Prodaja elektronskih vezij

Prodaja elektronskih vezij predstavlja le del tega, s čemer se ukvarjamo v našem podjetju. Naš cilj je prilagodljivost v vseh pogledih. Poleg razvoja lastnih produktov si prizadevamo za visoko kakovost izdelkov v najkrajšem dobavnem roku, za nenehno izboljšavo izdelkov v skladu z okoljevarstvenimi standardi in za zanesljivo podporo strank od same zasnove do končnega izdelka. Podpiramo razvoj elektronike in elektro industrije, ohraniti in poglobiti pa želimo sodelovanje z razvojnimi in izobraževalnimi inštitucijami, ki delujejo v mednarodnem okolju, kot sta Inštitut Jožef Štefan in Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

Elektro komponente sodijo na področje, na katerem smo pravi strokovnjaki, zato se lahko v primeru vprašanj o elektronskih komponentah oziroma o prodaji elektronskih vezij kadarkoli obrnete na nas.

 

Elektronske komponente in SMT šablone

V podjetju Elgoline vam nudimo kvalitetne elektronske komponente po cenah, ki so strankam dostopne. Ponujamo hitro izdelavo SMT šablon različnih velikosti in debelin. Zaradi zahtevnosti, miniaturizacije ter strojnega polaganja je izdelava v SMT tehniki nujno potrebna. Se tudi vi zanimate za komponente elektronike? Zastavite nam vprašanje, mi pa bomo samo za vas poiskali vse potrebne informacije in vam podali ustrezen odgovor.

prodaja elektronskih komponent cena