Kakovost

Plošče tiskanega vezja proizvajamo v skladu z IPC standardi. Končna kontrola preveri ustreznost tiskanih vezij (IPC-A-600G class 2), ki se nato zapakirajo in odpošljejo naročniku.

 

Politika kakovosti

 

Elgoline je v svojo strategijo zapisal skrb za kakovost svojih izdelkov in skrb za okolje. S tem namenom postopoma uvajamo načela standarda za zagotavljanje kakovosti ISO 9001 in ISO 14001.

Podjetje ima UL certifikat, ki našim kupcem zagotavlja, da so izdelki narejeni iz kakovostnih in mednarodno certificiranih laboratorijih preverjenih materialov (UL št. E312947).

V podjetju imamo lasten kemijski laboratorij, za določene analize pa uporabljamo tudi zunanje certificirane izvajalce. V skladu z zahtevami kupca lahko v našem fizikalnem laboratoriju preverimo fizikalne in merske lastnosti plošč ter o tem izdelamo različna poročila.

V proizvodnji tiskanega vezja skrbimo za okolje skladno z Zakonom RS. Pri izbiri tehnologij upoštevamo vplive na okolje in se odločamo v skladu z evropsko direktivo REACH in RoHS za najbolj ekonomične in okolju prijazne tehnologije.