Vezja – poceni električna vezja

vezja cena

Vezja izdelujemo tudi v podjetju Elgoline. Zaradi prednosti, ki jih ponujata zvijava in togo zvijava vezja, uporaba le-teh strmo narašča. Naši proizvodi segajo od enostranskih zvijavih pa do zahtevnih večslojnih zvijavih električnih vezij ter večslojnih togo zvijavih. Njihove prednosti so: odlično prepogibanje, lažja montaža in vgradnja, so brez uporabe konektorjev (manjša cena) ter manjša teža in volumen. Glede na sestavo ločimo več osnovnih tipov. Enostransko zvijavo vsebuje samo eno plast prevodnika – bakra Uporabljata se dva tipa bakra: electrodeposited ED copper in rolled-annealed RA copper, odvisno od aplikacije. V podjetju Elgoline smo na tem področju v več letih poslovanja pridobili ustrezna znanja, ki jih vedno izpopolnimo tudi z izkušnjami, zato našim strankam nudimo najbolj kakovostne izdelke po ugodnih cenah zagotovljena pa jim je tudi ustrezna pomoč v katerem koli trenutku. Tudi vi potrebujete pomoč pri izbiri električnih vezij? Vabljeni k ogledu naše spletne strani. S pomočjo kontaktnih podatkov nas lahko kadarkoli kontaktirate in tako pridobite odgovor na vaše vprašanje. Vas zanimajo običajna tiskana vezja ali enostranska vezja? Z veseljem vam sporočamo, da se nahajate na pravi strani!


Električna vezja

električna vezja cenaElektrična vezja so lahko tudi dvostranska. Le-ta imajo ima dva prevodna sloja. Ostale lastnosti so identične kot pri enostranskem zvijavem vezju. Za potrebe dinamičnih lastnosti (konstantnega zvijanja) se uporabi selektivno bakrenje prevodnih izvitin. Poznamo tudi večslojna vezja, ki imajo tri ali štiri prevodne sloje. Za lepljenje pa se uporabi poliamid z obojestranskim lepilom. Obstaja tudi mešanica togega in zvijavega vezja. Glede na zgradbo ločimo simetrično in nesimetrično togo zvijavo. Pokovinjene izvrtine so običajno omejene na togi del. Vas zanimajo elektronska vezja in elementi? Vabljeni k ogledu spletne strani!


Kvaliteta in ugodna cena

Želimo postati vodilni proizvajalec najkakovostnejših prototipnih HDI (High Density Interconnection Printed Circuit Boards) tiskanih vezij v srednji Evropi. Temelj našega poslovanja je kakovost, s katero želimo zadovoljiti naše kupce. Politika kakovosti temelji na nenehnem zagotavljanju proizvodov in storitev, ki izpolnjujejo zahteve po kakovosti naših kupcev ter njeno nenehno izboljševanje s pomočjo vseh zaposlenih. Našim strankam z veseljem svetujemo, zato vas vabimo, da nas v primeru kakršnih koli vprašanj kontaktirate in zagotovili vam bomo ustrezno pomoč. Ponovno vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani!