Tiskano vezje – kaj je jedkanje tiskanega vezja?

tiskano vezje cenaTiskano vezje najdemo v elektronskih napravah. Gre za velike ali majhne plošče, ki imajo na svoji površini pričvrščene elektronske elemente. Namen teh plošč je povezovanje elektronskih elementov v celoto, ki jo imenujemo elektronski modul. V podjetju Elgoline se ukvarjamo s proizvodnjo tiskanih vezij – v Sloveniji smo vodilno podjetje na tem področju. V letih poslovanja smo pridobili številna nova izkušnja in znanje, zato znamo svetovati našim strankam in jim nuditi pomoč v primeru kakršnih koli vprašanj. Plošče, iz katerih izdelujemo vezja so sestavljene iz dveh materialov. Podlago sestavlja izolacijski material, druga površina pa je izdelana iz bakra. Načrtovanje vezij ni preprosta naloga, zato jo je pametno prepustiti strokovnjakom na tem področju, ki vedo, katera navodila je pri sami izdelavi potrebno upoštevati. Ukvarjamo se tudi z jedkanjem tiskanega vezja. Pri izdelavi naprav vedno pridemo do točke, ko moramo vezje jedkati, za kar obstajajo različni načini. Večino izmed teh postopkov je v domačem okolju nemogoče opraviti, zato to opravilo raje prepustite strokovnjakom v podjetju Elgoline, ki bodo svojo delo opravili profesionalno, prav tako pa vam bodo znali tudi svetovati.


Jedkanje tiskanega vezja

Jedkanje tiskanega vezja sodi med storitve, s katerimi se ukvarjamo v podjetju Elgoline. Med sodelovanjem na nekaterih razvojnih projektih smo se priučili veliko posebnih tehnoloških postopkov obdelovanja materialov, ki niso standardna za proizvodnjo tiskanih vezij. Izdelava tiskanega vezja ni preprosta, vendar pa jo je na podlagi znanj in pridobljenih izkušenj mogoče opraviti strokovno, česar se držimo tudi v našem podjetju. Za vsa dodatna vprašanja o jedkanju tiskanega vezja smo vam vedno na voljo. Odgovorili vam bomo tudi na vprašanje, kako narediti tiskana vezja. Vse, kar morate storiti je, da nas kontaktirate s pomočjo kontaktnih podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Vljudno vabljeni k ogledu! Ne spreglejte informacij o tiskanem vezju.


Tiskano vezje – visoka kvaliteta

jedkanje tiskanega vezja cena

Elgoline je, kot smo omenili, vodilno podjetje za izdelavo prototipnih togih tiskanih vezij v Sloveniji. Toga tiskana vezja se uporablja na vseh področjih elektronike. Zagotavljamo najboljšo kvaliteto, kljub kratkim dobavnim rokom, saj uporabljamo najboljše materiale in tehnološke postopke, zato nam naše stranke brez skrbi zaupajo. Povprašajte nas tudi o tankem tiskanem vezju – vedno smo vam na voljo. Veselimo se vašega vprašanja.