Pasivne elektronske komponente in kvalitetna elektronska vezja

Pasivne elektronske komponente uporabljamo v številnih tehnoloških sistemih različnih disciplin. Najpogosteje jih najdemo v analogni elektroniki in kontrolnih sistemih. Elektronska vezja iz kakovostnih pasivnih elektronskih komponent izdelujemo v podjetju Elgoline v Cerknici. Smo eden vodilnih evropskih razvijalcev tiskanih in zvijavih vezij. Specializirani smo za hitro dostavo prototipov in manjših serij.

 

elektroska vezja cena

Elektronska vezja: proizvodnja in dobava

Proizvodnja tiskanih vezij je naša glavna dejavnost. Izdelujemo toga vezja, pa zvijava in togo-zvijava vezja. Ker se elektronske komponente (tudi pasivne elektronske komponente) s hitrim razvojem čedalje bolj manjšajo, se veča tudi povpraševanje po zahtevnih vezjih (HDI). Tehnologija nam omogoča, da pri izdelavi večkrat laminiramo in sestavimo posebne strukture večslojnega vezja. Naša digitalna elektronska vezja so iz vrhunskih materialov, ki jih zagotavljajo naši izjemni dobavitelji. 

 

Aktivne in pasivne elektronske komponente

Komponente elektronike delimo na aktivne in pasivne. Med tipične aktivne elemente štejemo na primer tranzistor. Gre za komponente, ki imajo sposobnost ojačevanja in so lahko polprevodniki ali elektronke. Pasivne elektronske komponente nimajo sposobnosti ojačevanja. To so na primer kondenzatorji (elektrolitski, keramični, večplastni …), različni gumbi, upori, resonatorji, potenciometri, oscilatorji in transformatorji. Različne komponente elektronike potrebujemo, da lahko ustvarimo dobro vezje. Prodaja elektronskih komponent je danes veliko bolj dostopna in raznolika, a pomembno je, da znamo izbrati kvalitetne elemente. Naši strokovnjaki uporabljajo le najboljše, saj sodelujemo s preverjenimi dobavitelji. 

 

pasivne elektronske komponente cena

Kvaliteta in delo po najvišjih standardih

Našo kvaliteto zagotavljajo IPC standardi. Stremimo tudi k načelom ISO standarda 9001 in 14001 za zagotavljanje kakovosti. Kot razvojna skupina za elektronska vezja sodelujemo tudi z Inštitutom Jožef Štefan. Za naš projekt ATLAS smo prejeli že več mednarodnih priznanj in si prislužili evropsko spoštovanje in zaupanje pri odličnosti. Zaupajte nam tudi vi in pomagali vam bomo pri izbiri pasivnih elektronskih komponent in različnih (digitalnih) elektronskih vezjih za vaše specifične potrebe. Smo prilagodljivi v vseh pogledih in si vedno prizadevamo za dobavo v najkrajšem možnem roku. Stopite torej v kontakt z nami in z veseljem vam bomo pomagali pri vaših projektih.