OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

NAROČNIK OBLIKOVANJA SPLETNE STRANI: Elgoline d.o.o., Cerknica

Oblikovanje spletnih strani, ki so intuitivne

Oblikovanje spletnih strani, ki so intuitivne. Kaj to pomeni? Pri oblikovanju spletnih strani je poleg upoštevanja celostne grafične podobe naročnika, njegovih logotipov in ostalih parametrov prepoznavnosti podjetja pomembno kako je internetna stran oblikovana za uporabnika. Pri intuitivnem oblikovanju spletne strani se osredotočamo na to kako bo uporabnik prehajal med vsebinami , slikami, videoposnetki in drugimi elementi spletne strani. Oblikovanje spletne strani zahteva poznavanje strokovnega dela o katerem spletna stran govori in navad ciljnega kupca. Bolj ko se bomo približali načinu prehajanja med vsebinami in enostavnostjo do željenih vsebin, slik , video posnetkov in drugih tehničnih elementov , dalj časa se bo obiskovalec zadržal na spletni strani in večji bo procent med obiskovalci in dejanskimi povpraševalci po naših izdelkih ali storitvah. Primer če nekdo išče tiskana vezja je vprašanje kakšna ali katera od tu naprej gre na željena tiskana vezja in želi strokovno specifikacijo izdelka.

Vsisi
 
Spletna stran Elgoline

Razvoj tiskanih vezij

V podjetju Elgoline d.o.o. iz Cerknice izdelujemo in razvijamo tiskana vezja. Glede na vse projekte, ki so podjetje postavili na Evropski zemljevid izdelovalcev tiskanih vezij je cilj podjetja postati odilni proizvajalec najkakovostnejših prototipnih HDI (High Density Interconnection Printed Circuit Boards) tiskanih vezij v srednji Evropi. Združevanje moči s podjetjem Intec TIV d.o.o v Kranju in sodelovanje pri projektu velikega hadronskega trkalnika, na katerega je podjetje Elgoline izredno ponosno.

 

Oblikovanje spletnih strani cenik

Oblikovanje spletne strani zahteva sodelovanje naročnika in izdelovalca in oblikovalca internetne strani. Da bo oblikovanje internete strani primerno za ciljnega uporabnika je želja in potreba pri oblikovanju internetnih strani razumevanje trga in predmeta ali storitve, ki jo bo podjetje ponujalo na trgu. Oblikovanje spletnih strani cenik je zato pogojen z zahtevnostjo, oblikovanja spletne strani in drugimi elementi, ki jih mora spletna stran vsebovati. Cena oblikovanja spletne strani lahko govorimo od nekaj 10€pa vse do 1000€ in več. Čas in energija vložena v oblikovanje spletne strani se morata povrniti z večjo konverzijo med obiskovalci in dejanskimi povpraševalci po izdelkih in storitvah podjetja naročnika.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Dimniki Hočevar Izdelava spletne strani Askaz Izdelava spletne strani Kozmetični salon Nika Izdelava spletne strani Hifa Izdelava spletne strani 3D Derganc Izdelava spletne strani Krakom

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.