Elgoline d.o.o., Podskrajnik 34, 1380 Cerknica, Slovenija
Slovensko   |   English   |   Deutsch

Kakovost

Plošče tiskanega vezja proizvajamo v skladu z IPC standardi. Končna kontrola preveri ustreznost tiskanih vezij (IPC-A-600G class 2), ki se nato zapakirajo in odpošljejo naročniku.

Elektronsko testiranje tiskanih vezij
Elektronsko testiranje tiskanih vezij

Elgoline je v svojo strategijo zapisal skrb za kakovost svojih izdelkov in skrb za okolje. S tem namenom postopoma uvajamo načela standarda za zagotavljanje kakovosti ISO 9001.

Podjetje ima UL certifikat, ki našim kupcem zagotavlja, da so izdelki narejeni iz kakovostnih in mednarodno certificiranih laboratorijih preverjenih materialov (UL št. E312947).

V podjetju imamo lasten kemijski laboratorij, za določene analize pa uporabljamo tudi zunanje certificirane izvajalce. V skladu z zahtevami kupca lahko v našem fizikalnem laboratoriju preverimo fizikalne in merske lastnosti plošč ter o tem izdelamo različna poročila. 

V proizvodnji tiskanega vezja skrbimo za okolje skladno z Zakonom RS. Pri izbiri tehnologij upoštevamo vplive na okolje in se odločamo v skladu z evropsko direktivo REACH in RoHS za najbolj ekonomične in okolju prijazne tehnologije.

Intectiv d.o.o.
ProPlace d.o.o.
Intechles d.o.o.
Institut Jožef Stefan Ljubljana, Slovenija