Elgoline d.o.o., Podskrajnik 34, 1380 Cerknica, Slovenija
Slovensko   |   English   |   Deutsch

Kakovost

Plošče tiskanega vezja proizvajamo v skladu z IPC standardi. Končna kontrola preveri ustreznost tiskanih vezij (IPC-A-600G class 2), ki se nato zapakirajo in odpošljejo naročniku.

Elektronsko testiranje tiskanih vezij
Elektronsko testiranje tiskanih vezij

Elgoline se v svoji strategiji obvezuje h kakovosti svojih izdelkov in za skrb za okolje. V ta namen smo tudi pridobili standarda ISO 9001 in ISO 14001.

Podjetje ima UL certifikat, ki našim kupcem zagotavlja, da so izdelki narejeni iz kakovostnih in mednarodno certificiranih laboratorijih preverjenih materialov (UL št. E312947).

V podjetju imamo lasten kemijski laboratorij, za določene analize pa uporabljamo tudi zunanje certificirane izvajalce. V skladu z zahtevami kupca lahko v našem fizikalnem laboratoriju preverimo fizikalne in merske lastnosti plošč ter o tem izdelamo različna poročila. 

V proizvodnji tiskanega vezja skrbimo za okolje skladno z Zakonom RS. Pri izbiri tehnologij upoštevamo vplive na okolje in se odločamo v skladu z evropsko direktivo REACH in RoHS za najbolj ekonomične in okolju prijazne tehnologije.

Intectiv d.o.o.
ProPlace d.o.o.
Intechles d.o.o.
Institut Jožef Stefan Ljubljana, Slovenija