ELGOLINE d.o.o.

Oblikovanje spletne strani  ELGOLINE d.o.o.

Oblikovanje spletne strani in izdelava spletne strani  za podjetje  Elgoline  iz Ljubljne. Podjetje Elgoline si že vrsto let prizadeva proizvajati tiskana vezja z neškodljivim vplivom na okolje. Specializacija na določene tipe tiskanih vezij z večjo dodano vrednostjo.Elgoline je tako postalo  vodilno podjetje za izdelavo prototipnih togih tiskanih vezij v Sloveniji. Toga tiskana vezja se uporablja na vseh področjih elektronike.Drugi tip tiskanih vezij so zvijava in togo zvijava vezja. Zaradi uporabnosti povpraševanje po tem  tipu tiskanih vezij strmo narašča.Miniaturizacije ter strojnega polaganja je izdelava v SMT tehniki nujno potrebna. Ponujamo hitro izdelavo SMT šablon različnih debelin in velikosti.

 

 

Oblikovanje spletne strani

 

Oblikovanju spletne strani lahko rečemo tudi dizajn spletne strani. Pogojen je z namenom izdelave spletne strani in celostno grafično podobo podjetja – naročnika. Oblikovanje spletne strani  tako zajema osnovne gradnike moderne in odzivne spletne strani skupaj z celostno grafično podobo podjetja. Velikokrat sta pri oblikovanju spletne strani določena oblika, barva, struktura in logotip naročnika.

 

Uporabniška izkušnja pri oblikovanju spletne strani 

 

Ves napor pri oblikovanju spletne strani je namenjen uporabniški izkušnji. Pri oblikovanju spletne strani na prvo mesto postavimo uporabnika in njegovo izkušnjo.  Potencialni kupec mora enostavno in pregledno do vsebin na spletni strani.

Velikokrat se nam je zgodilo, da nam oblika spletne strani ne ustreza in le težko pridemo do informacij, katere si želimo, povezave med stranmi so nelogične, vsebine nepregledne, slike pa ne odgovarjajo naslovom strani. 

Zato je oblikovanje spletnih strani proces kjer imajo  glavno besedo enostavnost, preprostost in intuitivno iskanje vsebine. 

 

Oblikovanje spletnih strani za različne naprave.

 

Vse več ljudi uporablja prenosno napravo – telefon za pridobivanje informacija ali naročil. Zadnji podatki kažejo da preko 40% obiskovalcev spletnih strani uporablja mobilni telefon. S tem, da procent uporabnikov preko mobilnih naprav iz leta v leto narašča.

Zato oblikovanje spletne strani  se upoštevajo  vse možne naprave in oblike zaslonov.

 

Oblikovanje spletnih strani z upoštevanjem CGP-ja

 

Vsako podjetje ima izdelano celotno grafično podobo podjetja ( CGP ) . Pri oblikovanju spletne strani se zavedamo kako je pomembno predstavljati se trgu in potencialnim kupcem z enako grafično vsebino, oblikovanjem spletne strani, ki odraža naročnikov logotip, barve in oblike. Če je vse primerno urejeno je oblikovanje spletne strani  urejeno tako kot so oblikovani katalogi, embalaža in drugi dokumenti podjetja.Velja pa tudi obratno. Tako kot je oblikovana spletna stran so oblikovani in prilagojeni vsi ostali uradni dokumetni podjetja, embalaža, štampiljka in logotip podjetja. Cenik za oblikvanje celostne grafične podobe podjetja CGP ter   vsebinska opredellitev posameznih postavk.

 

Oblikovanje internetne strani  

 

Pri oblikovanju internetne strani  ponujamo neomejene možnosti. Potrebujete katalog, fotografiranje, celostno grafično podobo, vizitke, logotipe, promocijski material ali dobro oblikovano spletno stran?

Za oblikovanje internete strani pripravite ;

Vašo idejo, jo bomo skupaj dokončno izoblikovali.

Slike in video posnetke.

Vsebino, ki govori o vaši unikatnosti, tradiciji, zmožnostih, konkurenčni prednosti.

Strokovno vsebino o vaših izdelkih in ali storitvah.

Izkušnje pri oblikovanju internetne strani nam kažejo, da se prihrani veliko časa in slabe volje, če se naročnik dobro pripravi. Na podlagi tega se dobimo na sestanku kjer pregledamo predloge naročnika se pogovorimo o obliki spletne strani ter skupaj poiščemo najboljšo rešitev za spletno stran, ki bo oblikovno in vsebinsko izstopala od konkurence.

Skozi proces oblikovanja spletne strani naročniku pošiljamo stran za stranjo v predogled tako, da se popravki urejajo sproti.

 

                                               

 

Oblikovanje spletnih strani cenik

 

Oblikovanje spletnih strani cenik je  pogojen z zahtevnostjo izdelave spletne strani . Začetek izdelave spletne strani in oblikovanja spletne strani se začne na belem papirju in od tu naprej oblikovalci postavijo ter izrišejo spletno stran.

Oblikovanje spletnih strani cenik je pogojen z zahtevnostjo pri oblikovanju tako vizualnega kot tekstovnega dela spletne strani. Na ceno spletne strani vplivajo različni dejavniki in dodatni elementi, ki jih spletna stran vsebuje.  Cena, ki vpliva na oblikovanje spletne strani je pogojena z željenimi fotografijami, ki so lahko unikatne ali pa se kupijo v knjižnici vsebin. Oblikovanje spletne strani cenik je pogojen z zahtevnostjo izdelave spletne strani.

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28